Amanda Forzlöw

MÅLA NAGLAR

Publicerad 2013-12-31 00:46:00 i AMANDA,


Förlåt för nagelspam haha men jag måste ju visa mitt mästerverk. Älskar att pilla med naglar och måla och tadaa! Många har frågat hur jag gör och hemligheten är faktiskt tandpetare. Jag häller ut en klick nagellack på ett papper, doppar tandpetaren i färgklicken och börjar måla på nageln. Easy as that! 
Gött fet min hand ser ut på första bilden, nice, man vill ju bara slicka på den liksom. 
Glöm inte vara med och tävla om en Dolomite jacka lite längre ner om du inte hakat på än! Tävlingen avslutas om bara några timmar. 
GOTT NYTT ÅR! 

NEW NAILS

Publicerad 2013-12-30 00:27:18 i AMANDA,


1029187727 bilder på mina nya naglar.. Älskar dom så mycket att jag inte kan sluta ta bild på dom. Väldigt lika de jag gjorde för ett tag sedan men lite längre och diamanter på ringfingrarna denna gången. Och UNDERBARA CHANEL dekorationer sååååklart, kan det bli bättre? Nej. Nageldekorationerna är från thebombshell.se och naglarna har finaste Nathalie gjort, rekommenderar verkligen att gå till henne om du vill göra naglar eftersom att det är så prisvärt och bra. Adress och nummer står på kortet! 


LIEBESKIND

Publicerad 2013-12-29 01:10:36 i NYTT IN,

 
Åh en av min prins julklappar var detta fina skärp från Liebesk (de svarta med silvriga nitar.) För dig som är lika sugen på det som jag var hittar du det här. De andra skärpet köpte jag på "mellandagsrean" som inte alls var på mellandagsrean.. Har blivit en heeelt skärp-addicted. Ett skärp kan ju göra så mycket med en outfit, liva upp hur enkelt som helst liksom.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela