Amanda Forzlöw

MIN GARDEROB

Publicerad 2012-11-29 13:18:00 i AMANDA, FIXAR SJÄLV, FRÅGOR OCH SVAR, INREDNING,

Både hängande, liggande och stående! De flesta plaggen har jag proppade i en stor byrålåda med massa andra oupptäckta accessoarer man kan fiska upp. Det är enkelt att få det att se rent och snyggt ut genom att gömma aaallt i en stor vit byrå!
 
 
De andra stackars plaggen som inte fick någon plats i byrån hänger på två olika klädhängare! Båda från Ikea, vilket alla hyllor, lampor och byrån är ifrån! Gaaalen i Ikea!
 
 
Eftersom att jag är en skogalen dam och har ett helt lass med skor så satte jag upp några på en hylla och låter en del stå här och var. En femenin och lyxig känsla!
 
 
Snygga bokryggar eller tidningar är galet snyggt att ha framme. Det ser stilrent men endå hemma ut. Skokartonger burkar jag också ta vara på om de är fina och ställa lite här och var. Clutchar, smycken och små fina påsar kan också smycka till en fin inredning!

 
 
Det behöver verkligen inte vara dyrt att ha en fin garderob, en god fantasi är det viktigaste! Gillar ni sånna här inlägg? Vill ni ha mer tips på inredningsfronten? Kram
 

ATTITUDE

Publicerad 2012-11-26 19:33:00 i AMANDA, OUTFIT,

Sunnies, Rockflame (here) | Bag, Made by me | Jeans, Stayhard (here) | Tshirt, Vivistyle (here) | Boots, Jeffrey Campbell (here)
 
Sådan jäkla attityd i denna outfit. Helt sjukt va grym den är! Jag älskar byxorna verkligen men tycker nog att prislappen är lite väl saftig. Jag blev så galen i dessa brallor att jag ska ge mig på nål och tråd biten och försöka skapa ett par egna imorgon! I vinter  ska de va hårt!
 

DIPDYE

Publicerad 2012-11-25 19:10:00 i AMANDA,

 
Hej alla fina! Nu är jag tillbaka och har laddat upp med ett nytt objektiv och hoppas att det vill samarbeta med mig utan slagsmål. Det blev ett teleobjektiv 70-300 mm. Har tyvärr inte hunnit testa det utomhus för att gud vart hopplöst pinkenödig idag. Dock hann jag testa det en snabbis inne på Siba då min kära prins fick stå och posa i olika vinklar och till sist gå en tvingad catwalk medan jag fotade vilket han tyckte va jätte pinsamt så som  plåster på såret tackade jag min privatmodell och köpte objektivet.
 
Jag har gjort Dip-Dye som det kallas också, kära vänner. Det blev rosa, lila och sedan över till blått. Det är endast toning och går bort efter ca 6-8 veckor. Alltid kul att testa! Köpte den rosa här och den blå här.
 
Nu väntar och längtar jag som en överexhalterad liten tre åring på årets första snö, ska ut och leka som en galning i snön!!!!! med min kamera.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela