Amanda Forzlöw

NYÅR

Publicerad 2012-12-31 18:53:07 i AMANDA, OUTFIT,

 
Vill tacka till tusen för era fina kommentarer jag fått. Jag uppskattar det verkligen till tusen och blir alldeles upp över öronen glad! TacktackTACK fina människor, jag får sådan motivaion till att blogga när jag får så fina kommentarer!

Nu vill jag passa på att önska ett Gott Nytt År och hoppas att ni får en fin kväll! Jag och min prins skall först äta en god, mysig middag och sedan vidare till bästis med massa nära och kära, umgås ha kul och kolla på fyrverkerier. Skall ta massor av bilder som kanske kommer upp framöver! Idag kör jag på min nitade korsett och en hög ballerina kjol på det. Kavajen får ge en sådan där vara-fin-känsla ni vet och kjolen får ge en vara-söt-känsla. Tänkte köra på Jeans, vit skjorta och fluga först med ångrade mig sen, kanske blir vid nästa tillfälle! Vad ska ni ha på er och hur firar ni in det nya året ikväll?
 
 
 
Kavaj/Blazer, H&M | Korsett, Hemmagjord/Homemade | Kjol/Skirt, BikBok | Skor/Shoes, Nelly
 
 

AWESOME BELT

Publicerad 2012-12-29 21:32:00 i AMANDA, NYTT IN,

 
 
 
 
 
Byxor/Pants (here) |  Skärp/Belt (here)
 
 
 
Kära läsare, det är tråkigt att blogga utan respons. Var inte rädda att lämna en kommentar.. Det gör mina dagar!
 
/ Dear readers.. It's boring to blog without response. Don't be afraid to leave a comment.. It make my days!
 
 

BLIXT

Publicerad 2012-12-25 19:41:00 i AMANDA, NYTT IN,

Objektiv: Nikkor AF-S 50mm f/1.8G | Blixt: Metz 44 af-1 
 
 
Jag äger numera en kamerablixt och ett nytt fast 50 mm objektiv. Visar bilder med objektivet på senare. Detta kommer nog bli standard objetivet för outfit plåtningar om jag inte tar teleobjektivet såklart!
Innan jag fick denna blixt har jag alltid försökt undvika att fota med blixt (den inbygda på kameran) för att jag tyckt att de blivit så otroligt fula bilder. Men efter jag satt på denna stora blixten (blixten ovanför) på kameran så har jag inte plockat av den enda gång. Den är ju UNDERBAR! Det ser ut som man tar i en studio så jag och min prins slängde upp stativet och satte oss mot en vanlig vit vägg och det ser fanimej ut som om bilderna är tagna med proffsiga lampor i en studio men i själva verket är det bara en påbygg blixt!? Helt sjukt va en sådan manick kan göra-. Råder er alla som gett upp hoppet om sin systemkamera, KÖP EN BLIXT! Man kan inte slita sig från att fota. Även utomhus när det är kolsvart blir bilderna GRYMMA! 
 
 
 
Jag och Hermie fnissar framför blixten och passar även på´att önska er fina en god fortsättning och hoppas att ni fick en fin julafton såklart! Puss
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela