Amanda Forzlöw

L. NIGHT

Publicerad 2014-05-04 23:01:00 i AMANDA,

 
 
Okej damer och herrar.. Nu är det så att efter en sjukt lyckad modevisning kör vi en till! Denna gången JÄVLIGT mycket pampigare. En sjuk Ladies Night på Park Lane med heeeta uppträdanden, goodiebags, inoljade män, drinkar, dasshower, stylister som fixar håret gratis, makeupartiser som sminkar dig gratis och även min nageltjej nathaliesnglar @ instagram som fixar dina naglar helt gratis och så klart MODEVISNINGAR.
Inte nog med det.. DU KAN ÄVEN BUDA PÅ EN ROMANTISK DEJT MED PARADISE HOTEL SAMIR SOM FINNS PÅ PLATS
18+ är det som gäller i med att det kommer vara en herrans massa härliga drinkar!
Hoppas vi ses baaabes
 
 
 
 
 
---------- FASHIONABLESTORY FASHIONSHOW & LADIES NIGHT -----------

fashionablestory.se bjuder in dig till en fartfylld kväll med en massa överraskningar du sent kommer glömma! Fashionablestory är en webshop som ägs av Amanda Forzlöw och Mikaela Pleijel. Shoppen grundades 19 februari 2014 och har sedan dess växt med raketfart. 
På fashionablestory.se hittar du damkläder från de absolut senaste modet.

Fashionablestory bjuder på flera modevisningar där vårens nyheter visas upp. Det finns även personal på plats för att hjälpa dig att shoppa loss bland de fantastiska vårnyheterna.

Vi har muskulösa inoljade män som kommer att passa upp på dig och ge dig den bästa servicen! 

Du har chans att buda hem en romantisk dejt med vår Paradise Hotel-babe Samir Badran, så maxa plånboken, han är ingen man vill gå miste om.

Ta med dig vänninorna och kom in till en fartfylld Ladies Night på Parklane den 23 maj 19.30 då vi har flera barer öppna med fantastiska drinkar. 18+

Entrén kostar 50 kr och betalas på plats. Kort och kontantbetalning accepteras. Skriv upp er på gästlistan för att få en säkrad plats. Skicka sms med för och efternamn + antal till 0765865368

De 70 första får goodiebags med smaskigt innehåll från bland annat Lilly Nails, Yves Rocher, Mentos, Gunry, Stora A, Flux, Missäy, Mary Kay, The Body Shop, Have2Have och mycket mer. 

Efterfesten sker på Park Lane som förvandlas till nattklubb 23.00. Ni gäster som befinner er på plats får självklart stanna kvar utan att betala entré till nattklubben. 

På plats kommer vi ha 10 erfarna stylister med full utrustning som fixar ditt Hollywood-svall eller något annat önskemål.

Vi har även fantastiska makeupartister från Yves Rocher på plats som ger dig möjlighet att prova deras bästsäljande läppstift och sommarmakeup.

Den underbara hudvårdsterapeuten Linnea Odenjung från Mary Kay kommer finnas på plats för att vägleda dig till den perfekta hyn. 

Även den eftertraktade nagelterapeuten Nathalie Pernevik befinner sig på eventet för att göra dina naglar extraordinära. Nathaliesnaglar @ instagram

Melker Wernberg och Adam Frantzich kommer att bjuda på en rejäl dansshow som får dig att minst sagt svettas.

Den glamorösa trion, Elemina, Felicia & Sara bjuder även på en femening, kaxig danshow som du garanterat kommer att känna igen.

------------------------ HOPPAS VI SES! PUSS & KRAM ------------------------

GÄSTLISTA SMSA FÖR- OCH EFTERNAMN + ANTAL 0765865368
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Andrea

Publicerad 2014-05-05 13:20:44

Synd att man inte är18 , tror ni förlorar en del på det tyvärr

Svar: Eftersom det är på en nattklubb och det säljs alkohol så är det tyvärr inte vårt beslut..
Amanda Forzlöw

Postat av: fashiondreamzz

Publicerad 2014-05-05 15:59:03

Åh va roligt!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-05-05 20:18:52

Faaan va ball! ja kommer med ett par tjejkompisar, smsade dig med gästlista!! Kram

Postat av: Katrine

Publicerad 2014-05-07 00:12:19

Åh, noe så herlig! Skulle så gjerne ha kommet, men det blir litt for langt å reise :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela