Amanda Forzlöw

MIN GARDEROB

Publicerad 2012-11-29 13:18:00 i AMANDA, FIXAR SJÄLV, FRÅGOR OCH SVAR, INREDNING,

Både hängande, liggande och stående! De flesta plaggen har jag proppade i en stor byrålåda med massa andra oupptäckta accessoarer man kan fiska upp. Det är enkelt att få det att se rent och snyggt ut genom att gömma aaallt i en stor vit byrå!
 
 
De andra stackars plaggen som inte fick någon plats i byrån hänger på två olika klädhängare! Båda från Ikea, vilket alla hyllor, lampor och byrån är ifrån! Gaaalen i Ikea!
 
 
Eftersom att jag är en skogalen dam och har ett helt lass med skor så satte jag upp några på en hylla och låter en del stå här och var. En femenin och lyxig känsla!
 
 
Snygga bokryggar eller tidningar är galet snyggt att ha framme. Det ser stilrent men endå hemma ut. Skokartonger burkar jag också ta vara på om de är fina och ställa lite här och var. Clutchar, smycken och små fina påsar kan också smycka till en fin inredning!

 
 
Det behöver verkligen inte vara dyrt att ha en fin garderob, en god fantasi är det viktigaste! Gillar ni sånna här inlägg? Vill ni ha mer tips på inredningsfronten? Kram
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela